• MARKNADSLEDANDE PÅ DECENTRALISERAD BOSTADSVENTILATION

  • Telefon

    03-222 222 10

  • MARKNADSLEDANDE PÅ DECENTRALISERAD BOSTADSVENTILATION

  • Telefon

    03-222 222 10

LUNOS nya fabrik decentraliserad ventilation
LUNOS fabrik

LUNOS huvudkontor i Berlin

LUNOS Lüftungstechnik GmbH >>

 

LUNOS ligger beläget i stadsdelen Spandau i Berlin och har cirka 90 anställda. Det är ett traditionellt tyskt företag som sedan sin start 1959 gjort sig förtjänt av ett utomordentligt högt internationellt anseende som tillverkare av både innovativa såväl som energieffektiva ventilationssystem för bostadsmarknaden. LUNOS är en pionjär inom decentraliserad ventilation.

 

 

Kärnkompetensen hos LUNOS

Produkter för decentraliserad ventilation

Brett produktsortiment

Kärnkompetensen hos LUNOS inkluderar både bostadsventilation med, såväl som utan, värmeåtervinning, men även hela produktionsledningen med energisnåla fläktenheter. Monteringen av alla ventilationsdetaljer sker här. Att ha hela linjen, från uppfinning av en produkt, utveckling och montering, förpackning och utleverering, i en och samma fabrik innebär att slutprodukten blir lika genomtänkt som välkonstruerad. Till och med kretskorten tillverkar man själva, vilket är ovanligt i Europa nuförtiden. Men LUNOS anser att detta bättre garanterar kvaliteten i ventilationsenheterna.

 

LUNOS fabrik då och nu

LUNOS fabrik i tyskland

Produktion av bostadsventilation under 70 år – och växer fortfarande

 

 

LUNOS leder utvecklingen

LUNOS decentraliserade ventilationIngenjörer på LUNOS arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla befintliga produkter samt utveckla nya enheter för effektiv användning i hem eller byggnader som har en hemlik miljö. 2011 lanserade man den produkt som inte bara visade sig fylla ett tomrum i ventilationsbranschen utan som även direkt blev en stor försäljningssuccé: LUNOS E2 – decentraliserad ventilation med värmeåtervinning!

 

 

 

 

Decentraliserad ventilation – en vinnare

prisbelönt decentraliserad ventilation

Nyckelpersonerna hos LUNOS tar emot välförtjänt pris

LUNOS prisbelönt E2

E2 är en av LUNOS många produkter som fått utmärkelser genom åren. Det samma gäller produkter som hybridenheten EGO, badrumsfläkten SILVENTO med flera.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Försäljningsutveckling
2010-2016

LUNOS affärsutveckling

Försäljningsökning i euro

 

 

Produktkvaliteten och tillfredställandet av kunders ventilationsbehov är LUNOS huvudsakliga prioritet. LUNOS har inte bara placerat sig själv i en marknadsledande position gällande energieffektiva ventilationssystem utan även som en pålitlig leverantör med kunder som övertygats om både kvaliteten och livslängden i produkterna över tid. Tack vare detta fick LUNOS förtroendet att under 2016 leverera över 60 000 ventilationsenheter till kunder i hela världen.

 

 

 

 

 

LUNOS internationella framgångar

LUNOS på världskartan

LUNOS på världskartan

 

LUNOS finns representerade i 11 agenturer i sitt hemland och har 26 internationella generalagenturer i Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika samt Australien och Nya Zeeland, vilket gör att man utvecklat inte bara en inhemsk erfarenhet inom ventilation utan även tillgodogjort sig kunskap och lösningar gällande ventilation inom alla klimatområden i världen

 

 

 

 

 

 Testade produkter

LUNOS får pris för decentraliserad ventilation

”Most innovative brand 2016”

LUNOS har använt sig av olika testinstitut för att få sina produkter testade av oberoende instanser och erhålla erforderliga certifikat inom branschen. Detta kompromisslösa kvalitetsarbetet har också lett till att LUNOS som företag samt dess produkter fått många utmärkelser och priser både för funktion och design samt företagsutveckling.
LUNOS ventilation under värmekamera

 

 

 

 

 

Ventilationsplanering

LUNOS produktsortiment innehåller ungefär 160 produkter, och förutom dessa kan man idag även erbjuda sina kunder en rad ventilationsrelaterade tjänster, däribland konsultation och mjukvara till eget avancerat planeringsverktyg som säkerställer att kunden får vad den verkligen behöver. Titta gärna på denna katalog från LUNOS: LUNOS Catalogue_2017 EN

LUNOS programvara för decentraliserad ventilation

Program för ventilationsdimensionering

 

 

 

 

 

 

 

Energy Building decentraliserad ventilation

 

 

 

 

 

Utmärkelser till LUNOS 2016-2017

LUNOS utmärkelser och pris

Decentraliserad ventilation från Energy Building

Läs gärna vårt nyhetsinlägg ”LUNOS Expanderar – bygger ny fabrik”>>

LUNOS och Energy Building samarbete

Klicka på bilden för att komma till vår startsida >>

· © 2017 Energy Building - Decentraliserad ventilation · info@energybuilding.se ·