Samarbetspartner

Återförsäljare för Energy Building

HERALEX AB

HERALEX är ett företag som inriktat sig på ett sortiment av miljö- och energismarta produkter, däribland decentraliserad ventilation från Energy Building. Heralex arbetar som samarbetspartner och återförsäljare sedan många år tillbaks.

www.heralex.se

Energismartare hus och Energy Building decentraliserad ventilation

ENERGISMARTARE HUS

Rickard Eriksson driver Energismartare Hus i Huskvarna arbetar med att förbättra inomhusklimat och energieffektivisering. Mycket av arbetat är kring fukt- och ventilationsproblematik, energiberäkningar samt även installationer av bla våra produkter finns bla ett exempel på vår referenssida.

www.energismartarehus.se

Samarbetspartners IG Passivhus med decentraliserad ventilation Energy building

IG Passivhus Sverige

Energy Building är medlem i IG Passivhus.
Decentraliserad ventilation innebär minskad elförbrukning och en bättre miljö och har egenskaper som underlättar när man bygger passivt.
Vi tror på hållbart byggande och en hållbar framtid!

Besök gärna deras hemsida och läs mer, klicka här >>

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Blå-linje.jpg
Samarbetspartner Akustikverkstan

AKUSTIKVERKSTAN

Energy Building har konsulterat Akustikverkstan kring ljud, både ljudpåslag på fasad och kring ljud i bostaden. I samband med att Energy Building utvecklade Smygin Akustik Puck var Akustikverkstan en naturlig samarbetspartner och boll plank. 

Akustikverkstan har en bra mix av teknisk kompetens och verklighetskontakt. I kombination med ett eget akustiklaboratorium utanför Skövde, ackrediterat av SWEDAC, skapar det en bra grund som samarbetspartner

Samarbetspartner ESSDE till Energy Building decentraliserad ventilation

ESSDE ENERGITEKNIK

ESSDE Energiteknik på Värmdö  är ett av de företag som vi samarbetar med och som kan installera vår decentraliserade ventilation.

www.essde.nu